#1 Bierproeverij boot / 39,50 euro per persoon. Nu te boeken vanaf 4 personen.

De Bierproeverij Boot staat garant voor gezelligheid en is daarmee het meest geboekte arrangement van Bossche Boten. U wordt door een gezellige schipper rondgevaren door de mooie binnenwateren van Den Bosch, dit uiteraard onder het genot van een koud biertje. Neem uw eigen muziek mee (of geef uw voorkeur aan bij de schippers) om jullie feestje op het water helemaal af te maken en optimaal te genieten van de Bossche zon op het water.

De Bier Boot maakt rondvaarten van één uur, anderhalf uur of twee uur. Geniet van onze bierproeverijen uw favoriete muziek aan boord. De Bier Boot is een absolute aanrader om uw vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje tot een succes te maken. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om uw stapavond in stijl te beginnen.

#2 Lunch Boot / 44,50 euro per persoon. Nu te boeken vanaf 4 personen.

Lekker halverwege de dag genieten van een heerlijke lunch op het water. De Lunchboot is de ideale combinatie van een lunch en een boottocht. Gedurende 1,5 uur varen wij u over de prachtige Singels en bij een tocht van 2 uur zelfs helemaal naar Engelen. Dit alles terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.

Ideaal voor een zakenlunch met klanten en collega’s of erg gezellig met vrienden en familie. Voor elk gezelschap en elke groep hebben we een passend lunch aanbod op een unieke locatie! 

#3 Borrelboot / 41,25 euro per persoon. Nu te boeken vanaf 4 personen.

De borrelboot is hét recept voor een heerlijke rondvaart in Den Bosch onder het genot van een lekkere koude drankejs. Een perfecte activiteit voor bijvoorbeeld een vriendinnendag, vrijgezellenfeest of om alvast in de stemming te komen voor een onvergetelijke stapavond in Den Bosch. Jullie worden door een gezellige schipper rondgevaren terwijl u zonder zorgen geniet van jullie eigen muziek, de mooie stad Den Bosch en natuurlijk het gezelschap aan boord. Indien gewenst kan de schipper u ook nog wat leuke weetjes over Den Bosch vertellen zodat u ook nog iets opsteekt tijdens uw leuke dagje uit. 

#4 Sloep varen met kapitein / 30 euro per persoon. Nu te boeken vanaf 4 personen.

Geniet van een gezellige rondvaart op onze sloep met kapitein en neem zelf drankjes en /of hapjes mee. Kinderen varen mee met 50% korting. Een perfecte activiteit voor het gezin.