#1 Bootje Varen in Den Bosch met kapitein / Vanaf 20 euro per persoon. Nu te boeken vanaf 4 personen.

 

Boek een boottocht met schipper en ontdek de historische stad Den Bosch vanaf het water!

Aan boord van onze comfortabele sloep kun je lekker achterover leunen, terwijl de schipper je meer vertelt over de prachtige omgeving. Dit is misschien wel de meest ontspannen manier om de stad te verkennen.  Varen over de Singels van Den Bosch is een leuke activiteit voor jong en oud! Wij kunnen de drankjes verzorgen aan boord, maar het is ook toegestaan om deze zelf mee te nemen.

  • Op- en afstappen bij Bossche Brouwers.
  • 12 personen per boot.
  • Verschillende vaarroutes
  • Geschikt voor jong en oud
  • Exclusieve sloep voor jullie gezelschap
  • Meest luxe sloepen van Den Bosch
  • Zelf eten en drinken meenemen is geen probleem.

Er zijn verschillende tochten mogelijk, variërend van 1 tot 2,5 uur. Iedere tocht begint en eindigt bij  Bossche Brouwers. Bossche Brouwers is een heerlijke plek aan het water waar je zowel voor als na je boottocht kan genieten van een verfrissend drankje. Het kan zeker geen kwaad om iets eerder te komen of na jullie tocht nog wat ruimte over te laten!

Geniet van een gezellige rondvaart op onze sloep met kapitein en neem zelf drankjes en /of hapjes mee. Kinderen varen mee met 50% korting. Een perfecte activiteit voor het gezin.

Waar stappen we aan boord?

Onze sloepen liggen aan de Tramkade, ter hoogte van de Bossche Brouwers. Je vind onze incheckbalie tegenover het terras.

Is er onbeperkt drinken aan boord?

Het arrangement wordt verzorgd met onbeperkt bier wijn en frisdrank, tenzij dit anders vermeld staat bij het arrangement.

Wat te doen bij slecht weer?

Annuleren of wijzigen kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. Annuleer je na deze termijn, dan brengen we de gemaakte catering kosten in rekeing.

We varen met open sloepen, deze zijn niet overdekt. In sommige gevallen kunnen we gebruik maken van het terras van de Bossche Brouwers.

Je kunt ons op de volgende manier bereiken om een reservering te maken.

– Volg het stappenplan zoals hier beschreven:

STAP 1

BOOT OF ARRANGEMENT

Kies uit  een van onze arrangementen.

STAP 2

KIES JE MOMENT

Kies het moment dat het beste voor je uitkomt.

STAP 3

SELECTEER JE GEZELSCHAP

Controleer het aantal personen. Na je reservering ontvang je een bevestiging.