ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze algemene voorwaarden zijn lekker kort, eerlijk en duidelijk zonder moeilijke woorden. Wil je toch liever een ingewikkelde versie lezen? Bekijk dan deze algemene voorwaarden speciaal opgesteld voor (vaar)uitjes.

1. DEFINITIES

  • Bossche Boten is de organisatie waarmee je een overeenkomst sluit om een leuk uitje te organiseren voor je gezelschap.
  • Bossche Boten is de organisatie die de varende acitiviteiten voor haar rekening neemt.
  • Gast, passagier en/of klant ben jij samen met het gezelschap waarvoor je een activiteit organiseerd.

2. GEGEVENS

Mailen

: sloep@bosscheboten.nl

Bezoeken

: Tramkade 29, 5211 VB Den Bosch

KvK-nummer

: 85509140

2. TOEPASSELIJKHEID

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van onze diensverlening, bij ons een offerteaanvraag doet, of een boeking maakt.

Bij sommige arrangementen gelden aanvullende voorwaarden die worden vermeld bij het aanvragen van een offerte op onze website www.bosscheboten.nl.

4. OFFERTE

Je krijgt bij ons altijd een uitgebreide offerte per e-mail zodat je precies weet wat wij je kunnen aanbieden en welke prijs je daarvoor betaald. Maken wij onverhoopt toch een foutje in onze offerte? Dan doen wij natuurlijk ons best om het aanbod toch na te kunnen komen. Behalve dan wanneer het duidelijk is dat het om een blunder gaat waarvan je had kunnen weten dat het niet na te komen is.

5. FACTUUR

Een offerte bevestigen doe je door deze per e-mail te beantwoorden voor akkoord met eventuele aanvullingen om je boeking compleet te maken. Na akkoord ontvang je altijd via e-mail een factuur als defintieve boekingsbevestiging. Om verwarring te voorkomen houden we ons aan de afspraken die we in deze factuur met je hebben vastgelegd.

6. PRIJZEN

Al ons genoemde prijzen zijn inclusief btw. Op varen en niet alcoholhoudende catering is dat 9%, op alle overige activiteiten en alcoholhoudende consumpties geldt het hoge btw tarief van 21%.

7. BETALING

Op al onze facturen is een standaard betaaltermijn van 14 dagen van toepassing. Betalen doe je door op de betaallink in de e-mail te klikken die je bij de factuur ontvangen hebt. Betalen kan via iDeal en creditcard en worden uitgevoerd door onze betaalprovider Mollie. Je ontvangt na betaling direct een bevestiging per e-mail.

In sommige gevallen kan er in overleg afgeweken worden van deze betalingscondities. Andere betalingscondities worden altijd per e-mail bevestigd met een aangepaste factuur.

8. WIJZIGEN

Na het ontvangen van de factuur als devinitieve boekingsbevestiging kun je bij (catering)arrangementen tot 48 uur van te voren je (dieet)wensen nog wijzigen.

9. KLACHTEN

  1. Als je een klacht hebt dan vinden wij dat natuurlijk heel vervelend. 
  2. Laat het ons zo snel mogelijk weten als je een klacht hebt. Dan kunnen wij je het beste helpen.
  3. We helpen je het liefst meteen maar als dat niet lukt uiterlijk binnen 2 werkdagen.
  4. Wij doen altijd ons best om een klacht recht te zetten, welke klacht dan ook.

10. VRAGEN

Als je nog vragen hebt, geen man overboord! Bel ons even en wij beantwoorden graag al je vragen die je nog hebt na het lezen van deze algemene voorwaarden.

Wij zijn dagelijks tussen 10:00 uur en 18:00 uur telefonische bereikbaar op telefoonnummer 06-11105438. Voor spoed reserveringen zijn wij ook voor 10:00 uur en na 18:00 uur telefonische bereikbaar.