BOOTJE HUREN DEN BOSCH

Goed om te weten: ook dagjesmensen en recreanten kunnen onze bootjes huren! Je hoeft dus niet per se gast te zijn van Hoteldebootel of de Bossche Kraan.

Bij een verblijf in Hoteldebootel of de Bossche Kraan kun je ook voordelig een bootje huren. Ideaal om vanaf het water de Bossche binnenstad of omliggende gebieden te verkennen. De comfortabele elektrische sloepjes zijn perfect voor beginnende vaarders en bieden plaats tot 6 personen. Na je boeking bij Hoteldebootel of de Bossche Kraan ontvang je automatisch een mail met kortingscode. Die kun je vervolgens gebruiken bij het online reserveren van een bootje.

BOOTJE HUREN

kaart-hoteldebootel

Beleef Den Bosch vanaf het water!

Den Bosch is van oudsher een echte waterstad. Vroeger omringd door moerasgebieden, tegenwoordig komen aan de Tramkade meerdere wateren samen. Vanuit daar kun je met je bootje dus álle kanten op. Via de Citadel vaar je zo de Dommel of de Aa op. De Dommel leidt je langs oude stadsmuren richting de binnenstad. Vanaf het water ervaar je de mystiek van de historische Bossche waterwegen het beste.

De Aa mondt uit in de Berlicumse plas waar je op mooie zomeravonden nog tot laat van de zon kan genieten. De Zuid-Willemsvaart wordt gekenmerkt door haar bruggen. De pittoreske Brede Haven is de thuishaven van fraaie sloepjes en schepen.

Zin in rust en weidsheid? Vaar dan via de Dieze de binnenstad uit richting de Ertveldplas en het plaatsje Engelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vaar-zin gekregen? Neem alvast een kijkje op onze vaarkaart om je te oriënteren.

Elektrisch bootje huren

Bij een Hoteldebootel-verblijf kun je ook een bootje huren. Ideaal om vanaf het water de Bossche binnenstad of omliggende gebieden te verkennen. De comfortabele electrische sloepjes zijn ideaal voor beginnende vaarders en bieden plaats tot 6 personen. Na je boeking bij Hoteldebootel ontvang je automatisch een mail met kortingscode die je vervolgens kan gebruiken bij de boeking.

MEER INFO

bootje-huren.png

Tarieven bootje huren

Na je boeking bij Hoteldebootel of de Bossche Kraan ontvang je automatisch een mail met kortingscode die je vervolgens kan gebruiken bij de boeking.

Uren Laagseizoen Hoogseizoen
2 € 70 € 85
3 € 90 € 105
5 € 130 € 140
7 € 165 € 175
9 € 195 € 205
  + € 100 borg + € 100 borg

 

De prijzen zijn inclusief zwemvesten (max. 2 per boot) en kussens (max. 6 per boot).

De borg wordt binnen 5 à 10 werkdagen teruggestort.

Extra informatie zie onze Algemene voorwaarden.