Bossche Boten

Bossche Boten, sinds Juni 2020 varen wij vanaf de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch.

Bossche Boten is in juni 2020 opgericht. Onder de dagelijkse leiding van Kapitein Tim, vanuit onze locatie de Bossche Brouwers op de Tramkade, Hein en Jan varen de sloepen van de Bossche boten sindsdien door de Bossche wateren. Met ons motto: “Elke vaartocht is een feestje!”

Kapitein Tim

Ahoy! De drijvende kracht van Bossche Boten. Een echte horeca-man, en al van jongs af aan op het water te vinden. Hij heeft zijn passie voor horeca, varen en gezelligheid weten te bundelen tot het bedrijf van Bossche boten. Een fantastische combinatie! 

Hein en Jan

De handymannen van de Bossche Boten. Zij zijn het die oude boten opknappen en omtoveren tot onze prachtige sloepen! Waar zouden we varen zonder deze heren!?

De Bossche Brouwers aan de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch zorgen samen met Kapitein Tim voor een deel van de catering aan boord. 
De Bossche Brouwers verzorgen de speciaalbiertjes voor onze Bierproeverij Boot. Altijd wisselende en zelf gebrouwen Bossche biertjes! Voor iedere smaak wat wils! 

Onze schippers
Naast Kapitein Tim worden de sloepen gevaren door een aantal enthousiaste en ervaren schippers en schipperessen. Maak kennis met hen:

Bossche Boten

Lex

Dai 

Suus

Bossche Boten

Albert