#7 Burgerboot / Vanaf 39,50 euro per persoon (1 uur varen). / Nu te boeken vanaf 2 personen tussen 17:00 en 20:00 uur.

Burgerboot Den Bosch

Zijn jullie gek op hamburgers én op varen? Dan is de Burgerboot helemaal jullie ding! Geniet van de lekkerste burgers aan boord van één van onze luxe sloepen, terwijl je een rondvaart maakt over de wateren van Den Bosch. Met een ijskoud drankje in de ene hand en een sappige burger in de andere, luisteren jullie naar je eigen muziek die afspeelt op de achtergrond. Onze ervaren schipper zorgt ervoor dat het jou en je gezelschap aan niets ontbreekt. Beter wordt het niet toch?

  • Volledig verzorgd diner
  • Op- en afstappen bij Bossche Brouwers
  • Mooie luxe sloep
  • Speel je eigen muziek af aan boord
  • Creëer zelf de lekkerste burger
  • Onbeperkt bier, wijn en fris

Burgerboot voor slechts € 39,50 per persoon

Aan boord van onze luxe sloep staat een BBQ klaar waarop je zelf je hamburgers kan bereiden. Maak je burger perfect door de verschillende broodjes en heerlijke toppings.
Tijdens de tocht staat er meer dan genoeg bier, wijn en fris aan boord in de luxe ijskoelers waar jullie onbeperkt van kunnen genieten.

Op dit moment is dit arrangement nog in ontwikkeling, zodra er meer bekend is zullen de prijzen hier beschreven staan.

Vanaf April 2022 zijn de volgende arrangementen van Woensdag t/m Zondag beschikbaar met of zonder reservering. Als passant bent u welkom aan onze informatiebalie aan de Tramkade voor het inchecken en betaling of meer informatie. Wilt u zeker zijn van een plekje aan boord, maak dan uw reservering: