#1 Huwelijksbootje

 Willen jullie varen op je bruiloft? Uit ervaring weten we dat dit een goed idee is! Stap in ons huwelijksbootje en geniet met je gasten van een relaxte boottocht door Den Bosch en omgeving. We zetten voor je uiteen wat je kan verwachten.

Zo werkt het:

Geen zorgen, we hebben veel ervaring met dit type tochten! Voor jullie bruiloft hebben we contact met het bruidspaar of de ceremoniemeesters over de tocht en stemmen we alles goed af. Vaak wordt de boot van tevoren nog extra versierd. Hierna pikken we het gezelschap op, dat kan op diverse plekken in Den Bosch. Tijdens de tocht kun je optioneel kiezen voor een speciaal arrangment. Daarnaast is het leuk om bijvoorbeeld taart te eten aan boord. We zetten je bruiloftsgasten uiteindelijk weer af op een locatie naar keuze.

Tips varen tijdens bruiloft:

Een paar tips voor een mooie tocht:

  • Versier zelf de boot in jullie stijl
  • Laat je verwennen met heerlijke hapjes en drankjes tijdens de tocht
  • Regel een muzikant voor romantische achtergrond muziek
  • Huur meerdere boten tegelijk. Als bruidspaar kun je makkelijk overstappen tijdens de tocht.
  • Gebruik de boot als originele manier om van bijvoorbeeld het gemeentehuis naar je feestlocatie te gaan.

#2 Vrijdagmiddagborrel
op de boot!

Varen tijdens een vrijdagmiddagborrel in Den Bosch? Uit ervaring weten we dat dit een goed idee is, ook op donderdag! Stap in onze sloep en geniet met het gezelschap van een relaxte boottocht door Den Bosch en omgeving. Op deze pagina zetten we de mogelijkheden op een rij.

Zo werkt het:

Ben je een vrijdagmiddag borrel aan het plannen en zoek je een leuke activiteit in Den Bosch? Geen zorgen, we hebben veel ervaring met dit type tochten! Voor de tocht hebben we contact met de organisatoren en stemmen we we alles goed af. Je kan standaard opstappen op de Tramkade, maar er zijn ook diverse andere plekken in Den Bosch mogelijk. Tijdens de tocht kun je optioneel kiezen voor een arrangement.

Tips voor de Vrijmibo

Een paar tips voor een mooie tocht:

  • We hebben speciale catering beschikbaar, met o.a. bier, wijn en heerlijke hapjes!
  • Gebruik de boot als originele manier om te borrelen met vrienden, collega’s of de buren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

11 + 5 =