Specials op aanvraag
Heb je iets te vieren, wil je een keer eens ergens anders vergaderen, ben je op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een gezellig samenzijn? Wij denken graag met jullie mee om een bijzondere vaartocht te organiseren, inclusief bijpassende arrangementen. Immers is ons motto: “U vraagt, wij varen!”. Denk bijvoorbeeld eens aan:

#1 Huwelijksbootje
Ga je trouwen? Stap dan in ons huwelijksbootje en geniet met je gasten van een relaxte boottocht door de mooie Bossche wateren. Vóór jullie bruiloft hebben we contact met het bruidspaar of de ceremoniemeesters over de tocht en stemmen we alles goed af. Vaak wordt de boot van tevoren nog extra versierd. Hierna pikken we het gezelschap op, dat kan op diverse plekken in Den Bosch. Tijdens de tocht kun je optioneel kiezen voor een speciaal arrangement. Daarnaast is het leuk om bijvoorbeeld taart te eten aan boord. We zetten je bruiloftsgasten uiteindelijk weer af op een locatie naar keuze.

Een paar tips voor een mooie tocht:

  • Versier zelf de boot in jullie stijl
  • Laat je verwennen met heerlijke hapjes en drankjes tijdens de tocht
  • Regel een muzikant voor romantische achtergrond muziek
  • Huur meerdere boten tegelijk. Als bruidspaar kun je makkelijk overstappen tijdens de tocht.
  • Gebruik de boot als originele manier om van bijvoorbeeld het gemeentehuis naar je feestlocatie te gaan.

#2 Vrijgezellen Boot
Hoe leuk is het om, voor dat de bruid of bruidegom in het echte huwelijksbootje stappen, nog één keer los te gaan! Dat kan op onze Vrijgezellen Boot! Uiteraard compleet verzorgd met hapjes, drankjes en muziek. Hebben jullie extra wensen? We denken graag met jullie mee! 

#3 Babyshower Boot
Zet de aanstaande moeder in het zonnetje tijdens een vaartocht met een bijpassend arrangement. 

#4 Sunset Champagne Boot
Laat die zwoele zomeravonden maar komen! Geniet op onze Sunset Champagne Boot van de bubbels, de omgeving en de muziek. 

#5 Vergader Boot
Bent u de standaard vergaderlocaties een beetje beu, en zoekt u een originele plek om met uw klanten of collega’s samen te komen? Kom dan bij ons varend vergaderen. Uiteraard zorgen bij voor een bijpassend arrangement. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

9 + 2 =